Ondernemende Online Marketeer

Heb jij een passie voor online marketing? Vind jij het uitdagend om een groot (commercieel) succes te maken van een aantal veelbelovende internetprojecten met miljoenen bezoekers? En dat bij het leukste internetbedrijf van Nijmegen? Dan bieden wij jou nu de kans om als marketeer in een professioneel team aan de slag te gaan bij BliXem Media!

Over BliXem Media

Ons gezellige team bestaat uit online marketeers en flexwerkers, die gespecialiseerd zijn in website content, design en development. We zijn onderdeel van BliXem Internet, waar in totaal meer dan dertig vaste medewerkers en ruim honderd oproepkrachten werkzaam zijn. Op dit moment beheren we ruim 50 projecten, met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. Kijk snel op https://blixem.media/ voor meer informatie.

Hoe ziet jouw dag eruit?

‘s Ochtends kijk je in Google Analytics naar de statistieken van onze websites. Je hebt vorige week op Vakantieshop.nl een functionaliteit live gezet waarmee bezoekers reviews over vakanties kunnen achterlaten. Je ziet dat deze pagina’s nog niet zo goed scoren in Google, en voert optimalisaties door aan de content hiervan met behulp van WordPress. Ondertussen verhoog je in Facebook Business Manager het budget voor de social media campagnes die je voor dit project hebt draaien. Je overlegt met de accountmanager van D-reizen en samen bedenken jullie een interessante uitbreiding voor deze functionaliteit. Je belt meteen de development partij om dit te laten ontwikkelen.

In de pauze loop je met collega’s een rondje door de binnenstad van Nijmegen, of speel je een potje darts of tafelvoetbal in de lounge bij ons dakterras.

’s Middags bekijk je een aantal domeinnamen die BliXem Internet in bezit heeft. Je komt Wedden.nl tegen en werkt daar een interessante propositie voor uit. Je legt dit plan voor aan een aantal collega’s, die door jouw overtuigingskracht meteen enthousiast zijn. Om dit project groot te laten worden dienen er veel blog artikelen over dit onderwerp geschreven te worden. Je organiseert een brainstorm met onze flexwerkers en zo is de content kalender voor een aantal maanden gevuld. Vervolgens vertrek je naar een conferentie over zoekmachine optimalisatie, waar je veel kennis opdoet over laadtijdoptimalisatie en SSL-certificaten. Eind van de dag lees je je mail nog even op je mobiele telefoon, en kom je een bericht van een potentiële adverteerder voor Belasting.nl tegen. Je stuurt hem snel de prijslijst voor onze bannerposities door.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal HBO werk – en denkniveau en enkele jaren ervaring in vergelijkbare functies. Je hebt kennis van online marketing (SEO/SEA). Je bent een kartrekker pur sang en door jouw gedrevenheid, ondernemende karakter en commerciële instelling heb jij de focus ook op de resultaten. Jij bent 32 tot 40 uur beschikbaar.

Wat kan jij?

• Opzetten en uitdragen van nieuwe ideeën
• Analyseren van statistieken en begeleiden van verbeterprojecten
• Ontwikkelen en uitrollen van marketingplannen
• Bijdragen aan hogere conversie, usability en vindbaarheid van sites
• Opstellen van markt- en concurrentie analyses
• Onderhouden van contacten met leveranciers

Wat maakt het voor jou aantrekkelijk om voor ons te werken

• Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie
• Informele werkomgeving in een modern pand voorzien van mediatheek, lounge en dakterras
• Een sportieve werkplek met verstelbare bureaus en fietsstoelen
• Uitdagend werk met veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden
• Opleidingsmogelijkheden
• 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer
• Aanvullend: stoelmassage door een echte professional, bedrijfsfitness, gratis fruit en mediatheek
• En last but not least: legendarische bedrijfsuitjes. Een weekend Praag heb je helaas net gemist.

Neem contact op!

Wil jij aan de slag bij een jonge, groeiende en ambitieuze organisatie? Wil jij jouw eigen stempel kunnen drukken op nieuwe projecten? Stuur dan snel jouw profiel en motivatie naar talent@blixem.nl.

Kijk voor meer informatie verder rond of deze site, of bel ons eens op via 024 3605040! Je kunt vragen naar je aanstaande manager Jeroen Roelofs of één van onze HR-medewerkers. Uiteraard mag je ook altijd binnenlopen voor een kop koffie of thee om een indruk te krijgen van ons bedrijf.