Creatieve Online Marketeer

Heb jij een passie voor online marketing? Vind jij het uitdagend om een groot (commercieel) succes te maken van een aantal veelbelovende internetprojecten met miljoenen bezoekers? En dat bij het leukste internetbedrijf van Nijmegen? Dan bieden wij jou nu de kans om als marketeer in een professioneel team aan de slag te gaan bij BliXem Media!

Over BliXem Media

Ons gezellige team bestaat uit online marketeers en flexwerkers, die gespecialiseerd zijn in website content, design en development. We zijn onderdeel van BliXem Internet, waar in totaal meer dan dertig vaste medewerkers en ruim honderd oproepkrachten werkzaam zijn. Op dit moment beheren we ruim 50 projecten, met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. Kijk snel op https://blixem.media/ voor meer informatie.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een vers kopje koffie, waardoor je meteen scherp bent tijdens onze Daily Standup meeting. Een collega oppert een idee voor een nieuwe functionaliteit op Vakantieshop.nl, waarmee bezoekers reviews over vakanties kunnen achterlaten. Jij wordt er enthousiast van en duikt na de dagopening meteen de wondere wereld van WordPress in. Je test een paar plugins en kiest in overleg met collega’s de beste uit. Met jouw gevoel voor design zorg je ervoor dat de opmaak van de review-module in het ontwerp van de website past. Daarna bereid je meteen een social media campagne voor, om onze volgers op de hoogte te brengen van deze nieuwe functionaliteit.

In de pauze loop je met collega’s een rondje door de binnenstad van Nijmegen, of speel je een potje darts of tafelvoetbal in de lounge bij ons dakterras.

’s Middags bekijk je een aantal domeinnamen die BliXem Internet in bezit heeft. Je komt Zwangerschap.nl tegen en vindt het zonde dat hier nog geen project voor gemaakt is. Je houdt een korte brainstorm met een aantal van onze flexwerkers en gaat daarna meteen aan de slag om een eerste versie van deze website online te zetten. Je downloadt een responsive WordPress-thema en klikt daarmee een mooi template in elkaar. Je vraagt een collega om wat beeldmateriaal te zoeken, zelf schrijf je alvast een tekst die het in Google goed zal gaan doen. In de WhatsApp-groep van BliXem Media deel je vol trots wat je in één dag al bereikt hebt. Eind van de middag voeg je nog even de tracking code van Google Analytics toe, zodat je ‘s avonds op de bank kunt kijken of er al verkeer op de website zit.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal HBO werk – en denkniveau en ervaring in vergelijkbare functies. Je hebt kennis van online marketing (SEO/SEA). Je bent een kartrekker pur sang en helpt onze projecten met jouw creativiteit en doorzettingsvermogen naar een hoger niveau. Jij bent 32 tot 40 uur beschikbaar.

Wat kan jij?

• Opzetten en uitdragen van nieuwe ideeën
• Analyseren van statistieken en begeleiden van verbeterprojecten
• Optimaliseren van bestaande projecten
• Websites beheren met WordPress
• Bijdragen aan hogere conversie, usability en vindbaarheid van sites
• Onderhouden van contacten met leveranciers

Wat maakt het voor jou aantrekkelijk om voor ons te werken

• Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie
• Informele werkomgeving in een modern pand voorzien van mediatheek, lounge en dakterras
• Een sportieve werkplek met verstelbare bureaus en fietsstoelen
• Uitdagend werk met veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden
• Opleidingsmogelijkheden
• 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer
• Aanvullend: stoelmassage door een echte professional, bedrijfsfitness, gratis fruit en mediatheek
• En last but not least: legendarische bedrijfsuitjes. Een weekend Praag heb je helaas net gemist.

Neem contact op!

Wil jij aan de slag bij een jonge, groeiende en ambitieuze organisatie? Wil jij jouw eigen stempel kunnen drukken op nieuwe projecten? Stuur dan snel jouw profiel en motivatie naar talent@blixem.nl.

Kijk voor meer informatie verder rond op deze site, of bel ons eens op via 024 3605040! Je kunt vragen naar je aanstaande manager Jeroen Roelofs of één van onze HR-medewerkers. Uiteraard mag je ook altijd binnenlopen voor een kop koffie of thee om een indruk te krijgen van ons bedrijf.