Online Content Marketeer

Heb jij een passie voor schrijven? Vind jij het uitdagend om een groot (commercieel) succes te maken van een aantal veelbelovende internetprojecten met miljoenen bezoekers? En dat bij het leukste internetbedrijf van Nijmegen? Dan bieden wij jou nu de kans om als content specialist in een professioneel team aan de slag te gaan bij BliXem Media!

Over BliXem Media

Ons gezellige team bestaat uit online marketeers en flexwerkers, die gespecialiseerd zijn in website content, design en development. We zijn onderdeel van BliXem Internet, waar in totaal meer dan dertig vaste medewerkers en ruim honderd oproepkrachten werkzaam zijn. Op dit moment beheren we ruim 50 projecten, met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. Kijk snel op https://blixem.media/ voor meer informatie.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een vers kopje koffie, waardoor je meteen scherp bent tijdens onze Daily Standup meeting. Een collega oppert een idee voor een nieuw artikel op onze website Azoren.nl. Samen met de andere webredacteuren werken jullie dit idee uit en vervolgens ga jij er mee aan de slag. Eind van de ochtend heb je het in WordPress gezet en zorg je er nog even voor dat het nieuwsbericht perfect geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Je kijkt snel even in Google Analytics of de bezoekers jouw artikel al gevonden hebben. Ondertussen deel je het bericht via onze social media kanalen en benader je een aantal influencers om hetzelfde te doen. Daarna review je een artikel van een collega voor Engeland.nl, over de hipste kroegen in Manchester. Je denkt dat het nog niet goed genoeg bij onze doelgroep past en neemt de tijd om jouw collega dat goed uit te leggen. Daar is zij erg blij mee.

In de pauze loop je met collega’s een rondje door de binnenstad van Nijmegen. Ook haal je nog snel even wat boodschappen bij de Albert Heijn XL om de hoek.

’s Middags loop je met de directeur en een webredacteur de vergaderkamer in om de content strategie voor ons nieuwe mannenplatform op te gaan zetten. We brengen de doelgroep in kaart en bepalen met welke schrijfstijl we hen zouden kunnen amuseren. Dit alles dient in lijn te zijn met onze missie, visie en doelstellingen. We merken dat we wat moeite hebben om een uitgebreide content kalender op te stellen. Daarom spelen we even een potje tafelvoetbal in de lounge bij ons dakterras. Hierdoor krijgen we nieuwe inspiratie en weten we een aantal nieuwe, toffe onderwerpen te bedenken. We delen de content kalender meteen met de rest van het team. Iedereen heeft zin om er mee aan de gang te gaan. Eind van de dag bel je nog een aantal partners die hun product met een advertorial op onze websites willen promoten. Je onderhandelt nog wat over de prijs en geeft door aan welke voorwaarden hun artikel moet voldoen. Je stopt je laptop in je rugzak, pakt snel je boodschappen uit de koelkast en rijdt snel op je BliXem-fiets naar het station.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal HBO werk– en denkniveau en enkele jaren ervaring in vergelijkbare functies. Je hebt veel kennis van online content, in de breedste zin van het woord. Je bent een kartrekker pur sang en helpt onze projecten met jouw creativiteit en doorzettingsvermogen naar een hoger niveau. Jij bent 32 tot 40 uur beschikbaar.

Waar kun jij ons mee helpen?

• Passie voor content creatie
• Begeleiden en aansturen van webredactie
• Uitdragen van nieuwe ideeën
• Strategisch meedenken over onze projecten
• Optimaliseren van (social) campagnes
• Onderhouden van contacten met partners

Wat hebben wij jou te bieden?

• Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie
• Informele werkomgeving in een modern pand voorzien van mediatheek, lounge en dakterras
• Een sportieve werkplek met verstelbare bureaus en fietsstoelen
• Uitdagend werk met veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden
• Opleidingsmogelijkheden
• 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer
• Aanvullend: stoelmassage door een echte professional, bedrijfsfitness, gratis fruit en mediatheek
• En last but not least: legendarische bedrijfsuitjes. Een weekend Praag heb je helaas net gemist.

Neem contact op!

Wil jij aan de slag bij een jonge, groeiende en ambitieuze organisatie? Wil jij jouw eigen stempel kunnen drukken op nieuwe projecten? Stuur dan snel jouw profiel en motivatie naar talent@blixem.nl.

Kijk voor meer informatie verder rond op deze site, of bel ons eens op via 024 3605040! Je kunt vragen naar je aanstaande manager Jeroen Roelofs of één van onze HR-medewerkers. Uiteraard mag je ook altijd binnenlopen voor een kop koffie of thee om een indruk te krijgen van ons bedrijf.